A kutyák örökbefogadásáról

Az Orosházi Állatmentő Alapítvány minden védencét ivartalanítva (kölyköket ivartalanítási kötelezettséggel), veszettség elleni-, kombinált oltással, és mikrocsippel ellátva adja örökbe, külső- belső parazitamentesítéssel. Kortól, mérettől függetlenül, lakásba való bejárással adjuk őket. A kutya kiválasztása után szerződést töltünk ki . Lehetőségeinkhez mérten a kutyusokat házhoz visszük, és a későbbiek során is nyomon követjük védenceink sorsát. Ehhez a gazdiktól kapcsolattartást kérünk, továbbá az örökbe fogadási szerződés aláírásával beleegyezésüket adják, hogy Alapítványunk munkatársai (vagy megbízottjai) bármikor meglátogathassák védencüket. Ez természetesen előzetes időpont egyeztetéssel történik.

Örökbe fogadásnál sokat fogunk kérdezni, ezt nem zaklatásnak szánjuk, de nem szabadulni akarunk a kutyáinktól, hanem egy életre szóló, biztonságos, szerető otthont találni nekik. Ezért fontos, hogy megismerjük a leendő tulajdonost, a körülményeit, más állatkáit, hogy a számára legmegfelelőbb társat tudjuk ajánlani.

A későbbiek folyamán, ha probléma merül fel, bizalommal forduljon munkatársainkhoz!

Kutyusainkért jelképes összeget kérünk (3000 Ft), de ezen felül adományokat természetesen elfogadunk, hisz hozzánk legtöbbször a legbetegebb, legsúlyosabb esetek érkeznek, akiknek az alap ellátáson túl gyógykezelésre is szükségük van, ami sok esetben csillagászati összegű. Köszönjük, hogy támogatja munkánkat, és tőlünk fogad örökbe!