JAKAB... NAGY BŰNE AZ VOLT, HOGY VASTAG LÁNCÁRÓL ELSZABADULVA, BIZONY LEFOJTOTTA ÉS APPORTÍROZTA A SZOMSZÉD BAROMFI UDVARÁT. A GAZDÁJA MÉRGÉBEN AGYON AKARTA ÜTNI A KUTYÁT, DE A BAROMFIK TULAJDONOSA NEM ENGEDTE BÁNTANI,  MERT Ő TUDTA HOGY JAKABOT ROSSZUL TARTOTTÁK ÉS NEM FOGLALKOZTAK VELE, Ő A JAKAB GAZDÁJÁT TARTOTTA BŰNÖSNEK, ÉS FEL IS JELENTETTE A GONDATLAN GAZDÁT. KÉSÖBB JAKAB GAZDÁJA, A RENDŐRSÉGI SZEMLE UTÁN KIHÍVTA AZ ÁLLATORVOST HOGY ALTASSA EL A KUTYÁJÁT, DE SZERENCSÉRE AZ ORVOS ÉRTESÍTETT HOGY SEGÍTSEK JAKABNAK. JAKABRÓL A GAZDA A RENDŐRSÉGI TANÚK ELŐTT LEMONDOTT, ÍGY PÁTFOGÁSOMBA VEHETTEM. A KÓRHÁZBAN AZ ELHANYAGOLT KUTYUS MEGKAPTA MINDAZT, AMIT A GAZDÁJA ELMULASZTOTT, SAJNOS A LÁBAIT RENGETEG TOKLÁSZ FÚRTA ÁT, A SZŐRÉT KIBONTOTTUK-LEVÁGTUK. JAKAB RENDES, KEDVES BARÁTSÁGOS KUTYUS, A PANZIBA EGYBŐL BEILLESZKEDETT, CSAK FOGLAlKOZNI KELL VELE, ÉS ENNI-INNI ADNI NEKI ÉS MÁRIS EGY TÖKÉLETES TÁRS VÁLT BELŐLLE. PÓRÁZON SZÉPEN SÉTÁL, FIGYEL MINDEN SZAVAMRA, ÉS ÉRDEKES: TŐLEM NEM IS AKAR SZÖKNI.


 

Jakab gazdit keres, szerető gondos családot, ahol nyugodtan, tiszta környezetben élhet a gazdikkal. Oltási programmal, chipezve, ivartalanítva.
Nyugodt kedves kutyus, pórázon a séta jól megy. Kennel, és udvari tartás kizárva, CSAK lakásba vagy házba bejárással! Örökbeadási szerződéssel és folyamatos kapcsolattartással.